Skrivet 7 februari, 2013 Av I Hockeyallsvenskan, Klimpen, SHL - Elitserien

Sörensen stannar i DIF, men vart tar Kilström vägen?

Lukas Kilström lämnar Luleå?
Foto:sskoveralltalltid.se

Södertäljekillen Marcus Sörensen som vuxit ut och blivit en av Djurgårdens allra bästa och viktigaste spelare har förlängt sitt kontrakt 2 år. Sörensen har hittills gjort 19 poäng och ligger före bland annat Ölvestad och Bremberg med det.

Jag hade väldigt gärna sett Sörensen i SSK igen, men samtidigt förstår jag och respekterar hans val. Jag tror helt enkelt inte tiden är riktigt mogen än för honom att komma tillbaks till SSK ännu.

Södertäljesonen Lukas Kilström har etablerat sig i elitseriens toppskickt för backar bara 22 år gammal. För ett tag sedan kunde man läsa i Norrbottenskurriren att han pga familjeskäl inte kommer att stanna i Luleå. För alla SSK supporters som hoppas på Kilas återkomst ser jag det som högst osanolikt att han kommer till SSK i allsvenskan. Det är bara att glömma. Han är för bra och för dyr. Däremot om SSK skulle gå upp i elitserien hoppas jag att han har väntat med att skriva på för någon annan klubb så SSK kan vara ett alternativ i april.

Betyg 4.00 av 5

Tags : , , ,

Skrivet av

One Response

  1. Ett tips till Nygge: Skriv kontrakt NU med Kilis. Med ES klausul. Spelar vi inte ES 13/14 så träder aldrig kontraktet i kraft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − två =