Skrivet 10 november, 2010 Av I Allmänt

Matchokulturen får en käftsmäll!

Leif Boork har en hel del ”lik” i garderoben och jag tvekar inte en sekund över att han är beredd att dra fram dem om det behövs. Nu har han istället ägnat en krönika åt den matchovärd som hockeyn till mångt och mycket är och om den dryckeskultur som ofta följer i de spåren. Jag gissar att krönikan kom till mycket pga det som hänt i Timrå men i ärlighetens namn kunde det säkerligen hänt i vilken stad som helst som har ett elithockeylag. För egen del kan jag för en gång skull säga att jag håller med Boork till 100%.

Länk till Expressen>>

Betyg 4.67 av 5

Tags : , , , , , , ,

Skrivet av

One Response

  1. Jag kan bara intyga att det händer i varje stad. Och ingen (inte i Skellefteå i alla fall) vågar säga någonting om det. Expressen verkar inte heller våga länka till min kommentar om det hela…eller så är jag för klantig för att få till pinget.

    Det dina timråspelare gjorde är ingenting jämfört med mörkningar som skett i skellefteå senaste säsongerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 3 = ett