Om bloggen / Annonsering

Om SSK ÖVERALLT ALLTID

Vi på SSK överallt alltid driver inte bloggen som en hobby, inte heller som vårt yrke. Bloggen är vår livsstil precis som vårt SSK intresse. Vi skriver för Södertälje om laget som spelar för Södertälje. Om ni vill vara en del av vår livsstil och stödja vår fortsatta utveckling av Sveriges ledande SSK blogg har ni nu chansen att växa med oss.
Hos hamnar du i blickfånget för 1 000 – 6 000 besökare dagligen under ett år till kostnaden av en enda tidningsannons.
Pengarna vi får in genom annonsering går till att utöka bevakningen av ishockeylaget i vårt hjärta och därmed ytterligare stärka vår position som Sveriges ledande informationskälla runt SSK. Vi täcker redan idag A-laget, damlaget, juniorhockeyn och Åkers IF, men strävar hela tiden efter att bli bättre och djupare.
Vi har som princip att både berömma och kritisera SSK i en konstruktiv anda när det är välförtjänt, men vi kommer aldrig kortsiktigt profitera på SSK för att utöka antalet läsare, genom att exempelvis delta i ryktesspridning som kan skada SSK eller dess varumärke.
Vi heter SSK överallt alltid, precis som vår och våra läsares livsstil och vi vill växa tillsammans med er. Vi skriver för Södertälje!

Kontakta oss för mer information om annonsering med hjälp av formuläret nedan så kontaktas du inom kort:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Comments are closed.