Skrivet 24 maj, 2012 Av I Hockeyallsvenskan, Klimpen

Jason Strudwick lägger skridskorna på hyllan!

Ingen Jason Strudwick i SSK i år Foto: Richard Himberg


Jason Strudwick lämnade idag ett tråkigt besked till SSK:s sportchef Per Nygårds. Han kommer inte att ansluta till SSK i år utan avslutar karriären.
Jason som blev både lagets pappa och polis under förra året gjorde ett stort avtryck i klubben, trots sin korta tid här. Det är en kanonkille på och utanför isen som betydde oerhört mycket för ”Det nya unga SSK”. Anledningen till beslutet är att han fått ett jobb på en radiostation i Edmonton där han dagligen ska prata hockey. Jason är en stor och omtyckt profil även där. Jason har länge vägt för och nackdelarna mot detta erbjudande då han och familjen trivdes så bra i Södertälje och SSK. Tillslut tog rädslan för att inte få den här chansen igen överhand och idag fick Per Nygårds beskedet.
Under samtalet med ”Nygge” framkom att jakten på de vakanta backplatserna går vidare och troligtvis är det mot utlandet man blickar.

Jag vill tacka Jason och Schoena för er tid här. Ni är underbara människor.

Betyg 4.68 av 5

Tags : ,

Skrivet av

5 Responses

  1. Stort avtryck på kort tid.

  2. Den var trist med den tunna marknaden på backar som råder. Litar dock på Nygge till 100%!

  3. Tack för den här tiden!! Hade gärna sett dig i tälje dressen ytterligare ett år………….

  4. Synd, fick möjligheten att träffa han och resten av laget några dagar säsongen, otroligt schysst lirare som var nära jorden om man säger så :) tror att både han och Hudda skapa en bra stämmning i laget igenom att bara vara där. Men men, så är det i hockeyns värld. Tror verkligen att Nygge kan värva in någon bra klippa som ersätter Strudwick :)

  5. Fan också ! Jag som var nästan bombis på att han skulle köra en säsong till.
    Ja ja …så är det. Kul och fått se han i SSK i.a.f

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 5