SSK-AIK

Skrivet 26 februari, 2015 Av I Hockeyallsvenskan, Klimpen

Gameday: Mora vs SSK!

SSK fortsätter att hitta vägar att förlora. Det tycks alltid vara någon lagdel som havererar. Jag såg inte matchen men har sett sammandraget och målen som BIK gör på oss…. Det håller inte på den här nivån så är det bara. Det spelar ingen roll om Sandberg radade upp parader innan. Jag har som sagt inte sett matchen men de där puckarna får inte gå in.
Nu glider Bengtsberg in i kassen och därmed har SSK gjort 3 målvaktsbyten på 2 matcher. Jag efterlyste det redan inför förra matchen. Ge någon förtroendet. Låt han misslyckas och lyckas. Som det är nu är det två lattjolajban matcher kvar sen är det på riktigt! Vem ska stoppa puckarna då?

Mora har tvärdött. Jag vet inte om deras tongivande spelare gjort klart med andra klubbar eller vad som hänt men Mora känns inte som en övermäktig motståndare. SSK har i mitt tycke ett riktigt bra läge att göra något bra av den här matchen. En chans att bryta sviten av förluster.

Ta den och kasta av er oket av förluster

Kollar man inte live sänder Limerick matchen på storbildsTV. Ät god mat till matchen. Biff med pasta och grönsaker eller Hockeyplanka 99 kr/st

Kollar man inte live sänder Limerick matchen på storbildsTV. Ät god mat till matchen. Biff med pasta och grönsaker eller Hockeyplanka 99 kr/st

Betyg 3.00 av 5

Tags : , ,

Skrivet av

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + ett =