Skrivet 13 november, 2012 Av I Allmänt, Hockeyallsvenskan, Klimpen, NHL

Fansens lirare!

En för alla, alla för förstärkning!
SSK behöver förstärka truppen!

En förstärkning kan ske med en s.k lockout spelare eller med en spelare som vi vet stannar hela säsongen. Oavsett vilken typ av spelare som värvas  önskar vi alla kvalitet och kvalitet kostar. I det bistra ekonomiska klimat som gäller nu krävs extraordinär insatser för att värvningen skall nå den nivå vi alla vill ha.

Vi vill att SSK ska fortsätta vår gemensamma resa uppåt – Därför drar vi igång Fansens Lirare!

Dina pengar går oavkortat till att förstärka spelartruppen. Lockoutspelare eller spelare för resterande säsong, oavsett position i laget. Det är upp till sportchef Per ”Nygge” Nygårds att använda dem på bästa sätt!

Klassspelare från NHL
Det som enligt information från SSK ligger närmast till hands just nu är en, lockoutspelare,  en riktig klassback, från NHL- Han har kallats för en framtida vinnare av Norris Trophy. Han har vunnit VM-guld både som J18- och J20-spelare och spelat två senior-VM för USA. I draften gick han som nummer 12 totalt och har varit ordinarie i Anaheim Mighty Ducks de två senaste säsongerna och har ett nyskrivet 5-årskontrakt med klubben. Han är 20 år gammal och heter Cam Fowler, en framtida världsstjärna – och nu vill han dra på sig SSK:s matchtröja!

OM vi lyckas med bedriften att värva Cam Fowler, och lockouten sedan upphör, kommer det som återstår av pengarna att användas till en ersättnings spelare. Är du med?

Låt oss göra det igen – För tredje gången vrider vi om startnyckeln till Fansens Lirare – Ett begrepp som saknar motstycke i supportersverige!

Det är ni som skapat denna framgång, det är tillsammans vi gör detta.

Tillsammans för Södertälje Sportklubb ska vi göra det igen – Vi behöver få med dig!

Fansens Lirare årgång 2012/2013
– Per månad via autogiro ges ett månadsstöd på 200kr per påbörjad månad så länge säsongen pågår.
– Ger du hellre ett engångsstöd är summan 1000kr/andel
– För företag är engångssumman 5000 kr/andel

Om du som är företagare också vill vara med som privatperson är du naturligtvis mer än välkommen.

Alla inkomna pengar kommer redovisas öppet och användas till att förstärka truppen.  Dessutom ges en slutredovisning vid säsongsavslutning.

Bli för alltid en Fansens Hjälte – Anslut dig du också!

Som en Fansens Hjälte får du följande:
– Unik kampanjknapp
– Ditt namn på SSK:s hemsida
– Efter avslutad kampanj får alla sina namn på en gemensam plats i arenan
– För dig som inte redan är medlem bjuder SSK på ett medlemskap i föreningen innevarande säsong

För att visa vem som gjort detta möjligt kommer värvade spelare spela med Fansens Lirares logga på matchtröjan!

Initiativtagare och kampanjansvariga är:
Robin ”Klimpen” Paulrud, Dan ”Mistluren” Goldman, Johan ”Knugen” Myrberg

Vi har bett SSK om hjälp med administrationen och det är Christer Kronblad som gör detta. som var en av initiativtagarna till den ursprungliga Fansens Lirare kampanjen.

LÄNK FÖR ATT ANMÄLA SIG TILL FANSENS LIRARE>>>

Med vänlig hälsning Fansens Lirare

Betyg 4.58 av 5

Tags : , , , ,

Skrivet av

12 Responses

 1. Fowler är en duktig offensivback men är inte spec bra i egen zon vilket hans +/- visar på 2 säsonger i NHL har han minus 53 vilket är sjukt mycket! Vill man bara ha en som är bra i anfallszonen så är han kanske rätt man. Men vill man ha en allround back så finns det många andra spelare för samma pengar som skulle prestera bättre. Men oavsett hoppas jag på det bästa och NHL är ju inte allsvenskan heller så vem vet han kanske levererar i försvarzonen med!
  // Simon en sann sskare!

 2. Cam är som du säger en offensiv back! Men en otroligt bra sådan. Med hans skridskoåkning är jag säker på att han klarar defensiven också i allsvenskan. Jag tror att om lockouten pågår hela säsongen och vi signar honom kan han vara den som får pendeln att tippa över för att vi ska kunna vara med och slåss hela vägen.

 3. Jag var med och gav 500 kr när det gällde Nylander, jag tyckte själv att det var en rimlig summa för en privatperson, 1000 kr per andel känns lite saftigt…

 4. Bra initiativ Klimpen och co!! Har precis skickat in en bekräftelse för köp av en ”andel”. Welcome Cam!!

 5. Instämmer med Henrik N. Jag bidrar gärna, men 1000:- är i dagsläget för mycket. Kan ni inte införa en ”Fansens lirare-light”? Jag behöver inga souvenirer eller annat krimskrams i utbyte, ge mig ett kontonummer så sätter jag in några hundralappar.

 6. Finns det något som hellst belägg för att det är just Fowler vi hoppas på eller är det bara ett namn som kastats upp? För i så fall kan vi väl drömma om Shea Webber eller liknande.

 7. Hej Nille, det finns belägg.

 8. Jonas o Henrik
  Först och främst roligt att ni vill vara med. Jag håller med om att 1000:- är mycket därför finns möjligheten att dela upp betalningen på 200:-/mån
  Vi behöver en snabb utväxling i insamlingen och 1000:- det var den summa vi hade i den första ursprungliga Fansens Lirare!

  Vill ni så går det dessutom givetvis bra att gå ihop om ett Hjälteskap!

 9. Vill gärna bidra men 1000 kr är för mycket pengar. Tror att totalsumman blir högre om ni tillåter 500 kr.

 10. Knugen, kul! Vad då för nåt?

 11. Vad e de för snack om att Fowler inte är bra defensivt? Larvigt, kolla inte på hans +/- utan att sätta det i ett sammanhang. Killen spelade i ett lag där i princip alla hade negativt +/- och det fanns ingen i laget som blev matchad lika hårt som Cam.
  Vill dessutom påmmina mig själv om att han var överlägset bäst i ducks vad gäller Corsi förra säsongen. For what it’s worth.

  Missförstå mig rätt, säger inte att han besitter defensiva kvalitéer av världsklass, men nog är det felaktigt att kalla dem dåliga.

 12. 2000 spänn kommer från Kristianstad idag, klappat och klart.
  Ska se om inte Repipe.se kan skramla fram en 5 tusing också. Gör inga jobb i Södertälje så reklamen kommer inte leda till några nya jobb, men hjärtat klappar för SSK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + = 13