Skrivet 16 november, 2014 Av I Sarah Linna, SSK Dam

Den stora prövningen

Hallå där. Nu var det längesen jag gav er någon uppdatering om oss i damlaget, har varit mycket så tiden har inte funnits till för att sätta sig ner och skriva lite.

Men nu har jag äntligen lite tid över.

 

Som ni säkert sett eller läst så har vi vunnit alla matcher hittils, 5 av 5 möjliga. Så poängmässigt ser det riktigt bra ut för oss i serien nu. Dock har vi väl inte fått spelet att funka så som vi vill ha det matcherna igenom. Det har varit perioder i matcher då vi spelat riktigt bra, men att få det spelet i 60 min jobbar vi hårt för. Men den kämpar glöden som finns hos alla spelare den är verkligen på topp. Vunnit en del matcher genom att vi kämpar för varandra och märkena på bröstet. Men jag är inte orolig jag tror spelet kommer komma ju mer vi spelar ihop. Vi är ju ändå två lag som blivit ett lag nu och vi hade lite olika sätt att spela på innan, så ju längre serien går desto bättre kommer vårt spel bli tror jag. Men det är en stor styrka att kunna vinna matcher även fast spelet inte är på topp och kunna vända underlägen till vinster och det kommer vara till en stor fördel för oss ju längre serien går och även i Kvalserien, som vi vill till i vår.

 

På onsdag den 19 november väntar den stora prövningen för oss, då är det borta match mot storsatsande Djurgården. Jag tror alla ser framemot den matchen, för precis som oss så har de vunnit alla sina matcher. Har även hört att en del av djurgårdstjejerna ser framemot denna match då dem tror att vi kommer vara deras starkaste motstånd i denna serie. Så denna match kommer verkligen att bli en bra match tror jag. Den spelas i Husby ishall 19.00 på Onsdag.

 

Redan nu tycker jag ni kan planera in den 1 februari för då är det retur möte emot Djurgården i Axa och då måste vi ju visa vilken klubb som ger sitt damlag bästa stöd. För ingen av er sskare vill väl vara sämre än en djurgårdare?! Jag chansar att det svaret kommer bli nej, så se till att komma ner för att heja fram oss till ännu en seger och visa vilken stor och grym supporterklubb SSK har.

Men tycker ändå att vi förtjänar lite mer publik under våra matcher, tror många av er skulle bli lite förvånade över att damhockey är fan inte så dumt att kolla på ändå. Så ge det en chans och jag tror ni skulle gilla det, om ni är riktiga hockeynördar som en annan är.

 

Jag tror att vår nästa hemmamatch i Axa är den 23e november kl 13.00. Lite osäker på om det är i Axa eller i Smehallen, men troligtvis i vårt fina Axa. Så se till att befinna er i Axa och se när vi ska kämpa oss till ännu en seger.

 

Ha det så fint  / #18

 

 

Betyg 4.25 av 5

Tags : , ,

Skrivet av

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = fyrtio